Detta är inte en dagbok.

Det sämsta med en blogg, jämfört med till exempel facebook, är att det är mycket svårare att kommentera. För dom/er som eventuellt läser. Finns inget enkelt ”Gilla”. Världens snabbaste uppmärksamhetstillfredsställare.
Och samtidigt är det just det som gör att det är kul. Om jag inte ville att någon skulle läsa, inte vill ha RESPONSEN så kunde jag lika gärna skriva dagbok.
Kanske är det bara på blogspot det är svårt. Kanske måste jag byta hotell. Så gör mig glad, lämna en kommentar! Kanske ger jag i gengäld några citat från min dagbok i nian eller så. Vad sägs om det som ett smaskigt lockbete va’?! Skambyrån släng dig i väggen, typ. 

Bilden har jag olovligen lånat från http://www.stockholmskallan.se/ Tack.Nu ska jag försöka titta på Jake Gyllenhal i 1h56min utan att somna. En måndag. Önska mig lycka till… God natt kära dagbok.
Annonser

3 reaktioner på ”Detta är inte en dagbok.

  1. jag följer numera lisa ditt alterego från vår nya bostad som din kära make hjälpte oss att flytta in i! heja heja- o din dotter satt till och med i famn i lördags o läste bok- samt skrattade högt åt vivian när jag bytte blöja på henne!

  2. Tack L.
    Nästa gång vi går upp på vinden (dvs när vi ska ta fram julgranssakerna om ca en vecka!) ska jag leta upp en gammal dagbok och hitta något smaskigt särskilt för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s