Årets första skörd!

Hade en kollega på besök på lunchen och ösregnet till trots tog jag mig ut i trädgårdslandet för årets första skörd och bjöd på Sallad de luxe.

Hemodlat på tallriken; Ängssyra, babyspenat, ruccola, gräslök, basilika och rädisa (nej, inte rädisor i plural, det fanns bara en stor nog att ta in…).

Mer de luxe i salladen; ägg från fasters hönor, sherryvinäger från Mallorca, den direktimporterade spanska olivoljan från bror och svägerskade, de SUPERGODA ekologiska tomaterna från Lucu food (smakar som medelhavstomater!). Bottnat med lite hedelig isberg, gurka och hyvlad morot, toppat med lite restcharkisar från i lördags och en avocado.

Och så lite baguette och brie till det…

Inte så illa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s