Om man lämnar sockerärtorna lite för länge…

… i trädgårdslandet så blir de stora och äckliga och oätliga, tänkte jag. Men det var just vad jag råkade göra när jag glömde skörda innan ölandsresan och kom hem till dem en vecka senare. 
Men se då är det ju bara spritta dem och använda ärtorna och slänga skidorna. 
Till exempel i pastasås med grädde, lök, rökt bog, svartpeppar och så världens godaste ärtor! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s