Jag säger inget mer… eller jo förresten.

För vissa saker är lite för viktiga gör att inte kommenteras ändå. Så jag gör det nu i efterhand för jag kan inte hålla mig längre. Och imorgon bär det av igen och jag längtar. 
Först ovanstående. Det finns vissa av er som inte fattar alls. Det finns fattar precis och börjar dräggla direkt. Sen finns det dom som känner igen det men inte fattar det. Först- och sistnämnda kategori människor är det lite synd om. Dom i mitten, inklusive jag själv vet vad njutning är. Öländska kroppkakor. Visserligen inte alls som mormors, men eftersom hon inte gör dom åt oss längre, och jag bara inte orkar göra det själv, fick det duga med Morells. Och de var inte alls fy skam, utan mums. Med grädde, lingon, och med en klick smör också för säkerhets skull, jag är ju skåning. 
Sedan blåsipporna på Öland. Ni som sett en bokskog full med vitsippor kan ana. Tänk samma, men byt ut bokarna mot tall, hassel och några ekar. Och alla vitsipporna mot blåsippor. Det är som att himlen lagt sig på marken. Helt makalöst faktiskt. Och utan att skämmas grävde jag upp några tuvor och satte i rabatten hemma i stan. 
Och sist men inte minst. Löttorps konditori. Världsklass alla kategorier. Som sagt… 
Okej det var allt. 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s