Påskmat är bäst.

Ägghalvor med majonäs (bästa polska sorten från Lucu food) räkor och svart kaviar. Löjrom med rödlök, creme fraiche och små rostade trekanter. Varma specialsittar med tomat, ansjovis och ost. Äggstanning med kallrökt lax, sparrisknoppar och gräslök. Sill med örter och pepparrot (supergod), samt med chili/ingefära lime (lite mjäkig faktiskt). Hemmagravad lax med hovmästarsås. Kokt färskpotatis. Köttbullar och prinskorvar. Ölandslimpa och lagrad prästost. Och självklart hårdkokta ägg att måla vackert. Åh, vill ha påsk snart igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s