Nej, jag har inte gått på insektstrenden.

Det är inte daggmaskar eller larver, även om jag insåg när jag kollade på bilden att det ser lite ut som det.

Det är någon slags kinesisk pork/weggie-wok. Har återupptäckt fläskkotlett som styckningsdel. Skivad: stekt, brässerad med lite vitt vin, eller med tomatsky eller mörkokt i gräddig sås smaksatt med dragon, eller svamp, eller dijon eller… Tunnskivad (benfri): parmesan- eller sesam- eller panko- eller vanligt panerad.

Eller som här, finstrimlad, mjölskakad. Stekt i olja och nedvänd i wokade grönsaker (sockerärtor, broccoli, lök, morötter, vitlök och bambuskott) med en sås på kycklingbuljong, soja (kikkoman), färskriven ingefära, plommonvin (kan ersättas med sherry, madeira etc), en skvätt Hoi Sin-sås (kan uteslutas), en nypa socker och lite maisena. MUMS.

 Enjoy.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s