Michelinstandard. 

Min pappa sa det igår, när middagen serverades. Att det här håller michelinkrogsstandard. Benägen att hålla med. 

Smält smör, bryn det till ljusbrunt. Vänd ner finhackade ansjovisfiléer och låt bubbla lite och svalna lite. Vid servering vänd ner räkor i smöret. Skeda upp över lättrimmad ugnsbakad torskfilé. Servera på bädd av kokta rödbetor. Bjud dillkokt färskpotatis potatis och riven pepparrot till. Njuuuuut. 

Advertisements

En reaktion på ”Michelinstandard. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s