Tv-glädje

Verkar som att jag är rätt ensam om att fortfarande kolla på gammel-TV, de flesta i min omgivning verkar helt netflixifierade. 

Iallafall. Förra helgen började en ny säsong av Så mycket bättre. Jag hade heeeelt missat detta fram till lördagen tunt lunch, och jag blev orimligt glad när jag upptäckte det. Tvingade familjen att äta middag i matsalen eftersom vi var så sena med middagen att den inföll samtidigt som SMB började. Lisa, Tommy, Jill, Danny, Magnus, Little! Underbart! Ser fram emot ikväll och kommande lördagar med er! 

Och TV-glädje nummer två är Freddie Svensson som gör morgonshowen i Barnkanalen nån dag i veckan. Bland annat idag. Alltså i morse klockan sju när studsdansar in i studion med en stor glitterrosett på huvudet och bara -Houdeladdi, håll i er, nu kör vi! på den rotvälska det blir av en Pårydskille som är på barn-tv. Och hur han asgarvar, elakt och hjärtligt på samma gång, åt dom dårar som kommer in i studion och kör SM i plankan. Rekommenderar alla som behöver lite glädje i livet och som inte sett Freddie att gå in på SVT play och titta på dagens avsnitt av morgonshowen. 

Det blir en bra lördag det här! Houdeladdi!

Annonser

En reaktion på ”Tv-glädje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s