Valentins dag. 

Som sig bör firar vi rikligt. 

I helgen och igår tillverkade barnen hjärtgirlanger som hängdes över matsalsbordet. Det ultimata pysslet faktiskt. Att klippa ut en hel hög med hjärtan och lägga dom i långa rader på bordet sysselsatte barnen i över en timme. Sen tog det mig mindre än fem minuter att sy ihop drygt fyra meter girlang. Dessutom: inget kladd. 


Vi hjälptes åt att göra maten extra hjärtig, bland annat med hjälp av utstickarsetet jag köpte till oss alla dagen till ära (har länge velat ha men idag var ju en god ursäkt!) Och tex tomathjärtan från klipp som cirkulerat på Facebook. Och så fanns det såklart presenter till alla och envar. Barnen skränade redan i morse att ”minst två paket var ska man få!” så det var en evig tur att jag hade bullat upp! 


Till exempel nya pallar och speglar till barnen, eftersom vi håller på att fixa till deras rum. Vattenflaska och pysselmaterial till sjuåringen, en bad-Barbie till fyraåringen. Träningskläder till mannen som är imponerande ihärdig i sin nya träningslust (spinning klockan 6.40 minst en gång i veckan, det är väl ändå rätt imponerande!). 


Och jag fick min beskärda del, ett fång vackra tulpaner och en klocka! 

Men den finaste presenten levererade nog ändå sjuåringen, ett hjärta av släta superlena stenar från paradiset: 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s